Wat is Actimel?

Actimel lijkt klein, maar er zit meer in dan je denkt. Naast dat het een lekkere drinkyoghurt is met calcium en heerlijk fruit, heeft Actimel nog een aantal bijzondere ingrediënten. Zo bevat een normale yoghurt twee traditionele yoghurt culturen (bacteriën). Aan Actimel is nog een derde bacterie toegevoegd, namelijk de exclusieve L. Caseï Danone. Deze bacterie is gedurende 15 jaar intensief onderzocht en geselecteerd door Danone’s internationale onderzoekscentrum.


En Actimel bevat vitamine B6 en vitamine D die het immuunsysteem ondersteunen*. Dus, begin je dag ook lekker met Actimel.

* Binnen een gevarieerd en gebalanceerd eetpatroon en een gezonde levensstijl , dragen vitamine B6 en D bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.

Veranderend weer, een hectische periode, je eet wat minder gezond; op sommige momenten heeft je lichaam het wat moeilijker. Gelukkig beschikt iedereen over een natuurlijk afweersysteem om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf: je immuunsysteem. Je lichaam werkt dus hard voor je. Wel helpt het als jij je lichaam een handje meehelpt. Door gezond en gevarieerd te eten, voldoende slaap en een beetje beweging. En er is nog iets wat je kunt doen om je lichaam wat extra’s te geven. Dagelijks Actimel drinken. Dat is een beetje extra hulp. Wel zo aardig van jou voor je lichaam, toch?

Bekijk hieronder hoe Actimel gemaakt wordt.

Wil je nog meer weten? Stel hier je vragen!